LÍF COACHING

Neurobaserad träning som skapar förändring från kropp till hjärna!

 

Din hjärna påverkar din kropp och din kropp påverkar din hjärna. Tänkande, presterande, känslor, förhållanden, fysisk fitness, hälsa, minnet - allt påverkas av våra hjärnor! Tyvärr glömmer vi ofta bort hjärnans betydelse, och samtidigt går vi miste om en viktig komponent för vår hälsa. Men när vi går tillräckligt djupt och börjar fokusera på vad vår hjärna behöver för att må bra - i stället för att bara täcka de ytliga symptomen, då kan vi äntligen gå från överlevnad till vällevnad!

I Líf Coaching fokuserar vi både på kroppen och på hjärnan så att vi kan bygga stark och bestående helhetshälsa. 

randomz-4.jpg

Det här är för dig om du...

... vill ha mera mental och fysisk energi i vardagen

... vill få in fysisk aktivitet i vardagen som stöder dina mål effektivt

... vill lära dig äta hälsosamt på ett stressfritt sätt

... vill bygga en stark och frisk kropp

... vill bygga hälsosamma vanor som stöder vikthantering

... vill hitta balans i stress och återhämtning

... vill förbättra din sömn

... vill få mera glädje ut av livet

... vill skapa bestående förändringar i din vardag

... vill ta din livskvalitet till en ny nivå!

I tjänsten ingår:

- Program för träning och motionsvanor - få in i vardagen fysisk aktivitet som får dig att må bra både fysiskt och psykiskt.

- Hjälp med att steg för steg förbättra din diet och matvanor - lär dig äta på ett stressfritt och medvetet sätt utan färdiga mallar eller snabbdieter

- Neurovetenskapliga verktyg och övningar som stöder återhämtning, stresshantering och mentalt välmående - minska stressen på ditt nervsystem och lär dig boosta din hjärnas välmåendekemikalier

Du får ditt träningsprogram och dina veckouppgifter via ett lättanvänt online system, så du kan lätt följa med din utveckling. Tack vare den fortlöpande kommunikationen mellan dig och din tränare kan programmet justeras och anpassas vecka för vecka. Varje vecka har vi en check-in där vi kollar hur allting gått. Detta ger dig de bästa förutsättningarna att fullfölja planen och nå dina mål. 

Coachingen fungerar som en månadsprenumeration och kostar 139€/månad. För de som rör sig i huvudstadsregionen så finns det möjlighet att träffas personligen, till exempel för en träningsträff. Detta kostar 80€/h.

Intresserad?

Ta kontakt så kan vi diskutera vidare!

promo-lif-1.jpg