LÍF COACHING

Líf Wellness erbjuder välmåendecoaching gjord på distans.

I coachingen får du:

- Program och hjälp med att lägga upp träning och motionsvanor

- Hjälp med att steg för steg förbättra din diet och matvanor

- Verktyg och övningar som stöder återhämtning, stresshantering och mentalt mående

 

Oavsett vad ditt mål är, i centrum för alla coachingsamarbeten ligger psykiskt välmående och mental energi. I träningsplanen väljer vi fysisk aktivitet som du får dig att må bra både fysiskt och psykiskt. I näringscoachingen följer vi inga färdiga mallar, utan vi arbetar med ett vane-baserat sätt och där du lär dig äta enligt kroppens signaler. Och i mentala coachingen tränar vi på mindfulness- och psykofysiska terapiövningar, för att öka din självkännedom så att du kan ta hand om dig på bästa sätt. Under hela coachingprocessen tar vi i beaktande belastningen från livet och träningen, och ser till att mängden återhämtning är i balans med mängden stress.

Du får ditt träningsprogram och dina veckouppgifter via ett lättanvänt online system, så du kan alltid ha ditt program med dig. Tack vare den fortlöpande kommunikationen mellan dig och din tränare kan programmet justeras och anpassas vecka för vecka. Vid slutet av varje vecka har vi en check-in där vi kollar nuläget. Detta ger dig de bästa förutsättningarna att fullfölja planen och nå dina mål. 

Coachingen fungerar som en månadsprenumeration och kostar 139€/månad. För de som rör sig i huvudstadsregionen så finns det möjlighet att träffas personligen, till exempel för hjälp med träningen eller för kroppsmedvetenhetsövningar. Detta kostar 75€/h.

TA KONTAKT

Blanca Köhler

​Tel: 040 - 411 9073​

greensandgainz@gmail.com

SV, FI, ENG

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande