LÍF COACHING

Líf Wellness erbjuder välmåendecoaching gjord på distans.

I coachingen får du:

- Program och hjälp med att lägga upp träning och motionsvanor

- Hjälp med att steg för steg förbättra din diet och matvanor

- Neurovetenskapliga verktyg och övningar som stöder återhämtning, stresshantering och mental hälsa

 

Oavsett vad ditt mål är, i centrum för alla coachingsamarbeten ligger psykiskt välbefinnande och mental energi. I träningsplanen väljer vi fysisk aktivitet som du får dig att må bra både fysiskt och psykiskt. I näringscoachingen följer vi inga färdiga mallar, utan vi arbetar utgående från en vane-baserad metod där du lär dig äta på ett stressfritt, hälsofrämjande sätt. Som kronan på helheten plockar vi med praktiska verktyg från neurovetenskapen som hjälper dig att hålla din hjärna och ditt nervsystem glada och välmående.

 

Under hela coachingprocessen tar vi i beaktande helhetsbelastningen från livet, och ser till att mängden återhämtning är i balans med mängden stress.

Du får ditt träningsprogram och dina veckouppgifter via ett lättanvänt online system, så du kan alltid ha ditt program med dig. Tack vare den fortlöpande kommunikationen mellan dig och din tränare kan programmet justeras och anpassas vecka för vecka. Vid slutet av varje vecka har vi en check-in där vi kollar nuläget. Detta ger dig de bästa förutsättningarna att fullfölja planen och nå dina mål. 

Coachingen fungerar som en månadsprenumeration och kostar 139€/månad. För de som rör sig i huvudstadsregionen så finns det möjlighet att träffas personligen, till exempel för en träningsträff. Detta kostar 80€/h.

TA KONTAKT

Blanca Köhler

​Tel: 040 - 411 9073​

greensandgainz@gmail.com

SV, FI, ENG

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande